If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колегата е прав. Мойта красавица е с десен волан и въобще не съм и помислял да правя такива сложни операции
Но ако не си я купил още си помисли, дали ще ти е удобно.При мен връх взеха финансовите мотиви (и кожата донякъде), но пък хич не ми пречи.
Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX
Колегата е прав. Мойта красавица е с десен волан и въобще не съм и помислял да правя такива сложни операции
Но ако не си я купил още си помисли, дали ще ти е удобно.При мен връх взеха финансовите мотиви (и кожата донякъде), но пък хич не ми пречи.
Колега я сподели как е с десния волан, свиква ли се да сменяш скоростите с лявата ръка.За градско нямаш никви проблеми, обаче извън града си е кофти сигурно като искаш да изпревариш. Първа скорост към теб ли е или както си е стандартно?
Аз свикнах още по пътя от Англия до тук, докато си я докарах. Както колегата отгоре каза скоростите са си същите, за мен вече няма значение лява дясна ръка. Отначало посягах известно време от другата страна за колана , но и това се оправи. А за извънградско изпреварване, по голяма дистанция от предната кола за да се изнеса по малко, ниска предавка и няма грижи . Абе аз не съжалявам че си я взех
Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX
имам познат с автокъща в Англия и докарват разни коли тук.Сменят им дирекцията поне на половината и ги продават.Трябва да се поинтересувам за какво иде реч защото съм се засилил един джип да взимам а от Ангелизия е доста по тъничък
Последно като бяха ори мен ми казаха на ЕС класа 2001/2 смяна на дирекция е излезнала 8000лв.
Според мен Алфата ще я обърнеш за не много кинти
Чувал съм за смяна на дирекция излизала от 3000 до 15000 кинта. То освен табло рейки не забравяйте и кори на вратите с джаджите за стъклата, седалки(или дъна на седалки)
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S * Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Чувал съм за смяна на дирекция излизала от 3000 до 15000 кинта. То освен табло рейки не забравяйте и кори на вратите с джаджите за стъклата, седалки(или дъна на седалки)
A освен това, нова ел инсталация + ново купе за защото торпедна стена се сменя само с флекс.
Извън сферата на Алфа Ромео....Английските машини Land Rover и по точно Freelander, а може и за останалите да важи, са така конструирани, че от десен на ляв волан и обратното се прехвърля без да сменяш нищо. Т.е. таблото е стандартизирано да може да се обърне без никакъв проблем, а оттам и всичко прилежащо, с изключение на нещо не-много голямо и скъпо беше, но в момента не се сещам кое е.
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment